Beheer

Beheer via Expat & Real Estate

Wilt u uw woning laten beheren door ons?

Het technisch financieel beheer is een optioneel onderdeel van ons verhuurpakket. Uit ervaring weten wij dat het voor expat huurders erg belangrijk is om een vast aanspreekpunt te hebben mocht er bijvoorbeeld een technisch defect zijn of een lekkage. Dit is uiteraard ook in het belang van de verhuurder.

Onze service omvat de gehele coördinatie van klein tot groot onderhoud. Expat & Real Estate voorziet u van het juiste advies en laat de werkzaamheden voor u uitvoeren via externe professionele en gespecialiseerde partijen. Uw huurders worden bediend terwijl u daar geen zorgen om heeft.

Technisch beheer

Het (technisch) onderhoud van een pand, het coördineren van werkzaamheden of adequaat reageren bij klachten: in het technische beheer van een pand gaat al snel veel kostbare tijd zitten. Expat & Real Estate is graag het aanspreekpunt voor huurders en staat klaar bij onderhoudszaken en calamiteiten. Dankzij een slimme aanpak kunnen wij kosten besparen op onderhoud.

Als verhuurder bepaalt u of u gebruik maakt van onze technische leveranciers, of dat u deze zelf aanlevert.

 • 24/7 bereikbaar: Onze kracht is de non-stop aandacht, het gehele jaar door. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar voor eventuele technische klachten en calamiteiten.
 • Online inzage: Verhuurders hebben altijd online inzage in leverancierscontracten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen.
 • Verzekering: Wij coördineren voor u alle schadeaangelegenheden welke onder de dekking van uw opstal- en glasverzekeringspolis(sen) vallen.
 • Keuze van technische leveranciers: Als opdrachtgever bepaalt u of wij uw eigen leveranciers inzetten voor technische klachten of dat u het gemak van onze regionale technische dienst wenst. Elke opdracht wordt voorafgaand aan de uitvoering door u goedgekeurd.
 • Onze technische dienst: De regionale inzet van Expat & Real Estate resulteert in een sterke inkoopkracht op alle technische leveranciers. Of het nu gaat over loodgieterswerkzaamheden, elektra, cv-installatie, timmerwerk etc., wij hebben goede contacten en doen ons uiterste best dat er binnen 24 uur iemand ter plaatse is.
 • Reparaties: Beheerder heeft toestemming om spoed reparaties uit te voeren tot € 750,- excl. btw indien de opdrachtgever niet bereikbaar is voor toestemming. Voor opdrachten met een hoger offertebedrag biedt de beheerder twee offertes aan ter goedkeuring aan de opdrachtgever.
 • Aansprakelijkheid: Beheerder, zijnde Expat & Real Estate kan voor, tijdens en na de huur- en beheerovereenkomst niet aansprakelijk gesteld worden voor ontstane geschillen tussen huurder en/of opdrachtgever en/of externe leveranciers voor ontstane geschillen en/of calamiteiten.

Financieel beheer

Expat & Real Estate geeft financiële zekerheid. Wij zorgen dat de huur wordt betaald, doen de huuradministratie, adviseren verhuurders over marktconforme huurprijzen en voeren wijzigingen in huurovereenkomsten door. Wij nemen het financiële beheer volledig uit handen. Hebben huurders vragen over administratieve zaken, dan is Expat & Real Estate het eerste aanspreekpunt.

 • Tijdige huurincasso: huur en servicekosten innen we op tijd.
 • Huurovereenkomst wijzigingen: tijdens de verhuurperiode kunnen aanpassingen van administratieve aard gewenst zijn. Wij verzorgen de juiste afhandeling van bijvoorbeeld wijzigingen in huurovereenkomsten.
 • Jaarlijkse huurverhoging: wij berekenen ieder jaar de huurverhoging en brengen de huurder daarvan op de hoogte.
 • Minimale wanbetaling: wij bewaken en signaleren eventuele betalingsachterstanden. Dankzij een secuur debiteurenbeheer kunnen we, na overleg met de verhuurder, snel en proactief handelen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we in samenwerking met onze gerechtsdeurwaarders en juristen, rechtsmaatregelen nemen.
 • Financieel overzicht: maandelijks verstrekken wij aan u een helder huuroverzicht bevattende een gedetailleerd overzicht van de gedane uitgaven en de ingekomen huurpenningen.
 • Juridische back-up: in nauwe samenwerking met onze huisadvocaat DAS Legal Advice voorzien wij onze opdrachtgevers van raad in elke situatie.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms