Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Financieel beheer

Expat & Real Estate geeft financiële zekerheid. Wij zorgen dat de huur wordt betaald, doen de huuradministratie, adviseren verhuurders over marktconforme huurprijzen en voeren wijzigingen in huurovereenkomsten door. Wij nemen het financiële beheer volledig uit handen. Hebben huurders vragen over administratieve zaken, dan is Expat & Real Estate het eerste aanspreekpunt.

Contact opnemen

  • Tijdige huurincasso: huur en servicekosten innen we op tijd.
  • Huurovereenkomst wijzigingen: tijdens de verhuurperiode kunnen aanpassingen van administratieve aard gewenst zijn. Wij verzorgen de juiste afhandeling van bijvoorbeeld wijzigingen in huurovereenkomsten.
  • Jaarlijkse huurverhoging: wij berekenen ieder jaar de huurverhoging en brengen de huurder daarvan op de hoogte.
  • Minimale wanbetaling: wij bewaken en signaleren eventuele betalingsachterstanden. Dankzij een secuur debiteurenbeheer kunnen we, na overleg met de verhuurder, snel en proactief handelen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we in samenwerking met onze gerechtsdeurwaarders en juristen, rechtsmaatregelen nemen.
  • Financieel overzicht: maandelijks verstrekken wij aan u een helder huuroverzicht bevattende een gedetailleerd overzicht van de gedane uitgaven en de ingekomen huurpenningen.
  • Juridische back-up: in nauwe samenwerking met onze huisadvocaat DAS Legal Advice voorzien wij onze opdrachtgevers van raad in elke situatie.

Contact form image

Uw financiele beheer uit handen nemen?

Neem contact met ons op

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5
×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden