Aankopen

Expat & Real Estate is uw aankoop makelaar

Aankoopbegeleiding

Lukt het u maar niet om de juiste woning te vinden? Of is de woning steeds net verkocht aan een ander? Neem dan contact met ons op om te praten over een aankoopopdracht. Wij nemen alle zorgen uit handen met als duidelijk doel de ‘droomwoning’ voor u te vinden. En belangrijk, NO CURE NO PAY. Dit betekent dat u alleen courtage betaalt als de woning daadwerkelijk aangekocht wordt door u.

Wat mag u van Expat & Real Estate verwachten?

 • We starten met een uitgebreid intakegesprek op kantoor of bij u thuis.
 • Tijdens dit gesprek spreken wij al uw wensen met u door. Wat is uw budget? Wat voor een soort woning zoekt u? Wilt u buitenruimte? Hoeveel slaapkamers? Vindt u het leuk om te klussen? Of wilt u een kant-en- klare woning? Welke stad of wijken vindt u aantrekkelijk?
 • Wij maken vervolgens een digitale zoekopdracht voor u zodat u iedere dag de nieuwste woningen op de email krijgt.
 • Als er een geschikte woning is plannen wij in overleg met u snel een bezichtiging.
 • Wij gaan altijd met u mee naar bezichtigingen. Vooral tijdens de eerste bezichtigingen krijgen wij een nog beter beeld wat uw smaak is en wensen zijn.
 • Als uw ‘droomwoning’ gevonden is dan start het biedingsproces. Dit is een heel belangrijk proces. Er zijn veel kopers in de markt dus de juiste biedingsstrategie is erg belangrijk. Dit verschilt natuurlijk bij iedere woning, afhankelijk of wij de eerste bieder zijn of dat er al meer biedingen op de woning zijn gedaan. Alles gaat in overleg met u.
 • Wij doen een gedegen onderzoek. Wij gaan bij de gemeente na of er iets bekend is over bodemvervuiling, ondergrondse tanks, juridische aspecten, erfdienstbaarheden, kettingbedingen... Kortom, als makelaar checken wij zoveel mogelijk voor u.
 • In overleg met u laten wij de woning bouwkundig keuren. Een bouwkundige zal de woning grondig inspecteren. Hij komt op plaatsen waar wij niet komen, bijvoorbeeld op het dak of onder de grond. Hij kan voorkomen dat u straks voor onverwachte kosten komt te staan.
 • Gefeliciteerd, uw ‘droomwoning’ is gekocht. Nu worden de concept koopaktes opgesteld. Deze worden door ons uitgebreid doorgenomen om te zien of alle gemaakte afspraken er duidelijk in staan.
 • Als de concept koopakte akkoord is dan kunt u deze ondertekenen op ons kantoor en sturen wij de koopakte naar de notaris.
 • Vlak voor de overdracht inspecteren wij de woning uitgebreid met u om te kijken of alles er nog bij staat zoals tijdens de bezichtiging.
 • Tot slot gaan we allemaal naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Altijd een feestelijk moment!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op kantoor.

Op zoek naar een beleggingspand?
 

Wanneer u op zoek bent naar een beleggingspand, kunt u gebruikmaken van de diensten van Expat & Real Estate. Wij begeleiden en assisteren u bij het vinden van geschikt vastgoed en werken samen met professionals die jarenlange ervaring hebben in de aan- en verkoop van onroerend goed.

Met onze kennis van en ervaring op de woningmarkt weten wij als geen ander welke woningen en appartementen courant zijn in de verhuurmarkt en wat dus een goede investering is. Wanneer de aankoop van het beleggingspand gerealiseerd is, kunnen wij voor u op zoek gaan naar een goede en betrouwbare huurder.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Bouwkundige keuring

Overweegt u de aankoop van een bestaande woning? Dan adviseren wij u om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet u waar u aan toe bent en voorkomt u vervelende verrassingen. Via het formulier hiernaast kunt u direct een bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur. De kosten hiervoor bedragen slechts €349,- Vragen? Neem contact met ons op.

U kunt hier een bouwkundige keuring aanvragen

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms