Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Aankoop

Een nieuwe woning aankopen

Judith

Barbara and her team have given us excellent support in finding the right tenant for our apartment. They have taken care of all viewings, but, more importantly also do a thorough background check and take care of contracts and legal affairs. On top, they're super friendly. Highly recommended!

Camilio Carrecas

Very good experience! Since the beginning, with the first telephone assistance, until the moment of in check, the treatment was very professional and human at the same time. Very helpful and useful personnel (thanks, Barbara). It is worth the price you pay.

Sabine

Ons gezin is voor mijn werk voor 4 jaar naar uit buitenland vertrokken dus moesten wij onze woning verhuren. Via kenissen hebben wij de gegevens van Arienne Claassen doorgekregen met toch wel het dringende verzoek haar als makelaar te nemen en dat we geen spijt zouden krijgen. Wij hebben...

Katie Humphry

Ariรซnne and her team have helped us out with both renting out and selling our apartment. In both cases, Expat & Real Estate Professionals listened to what we wanted, and delivered excellent results. They are professional, very responsive, and a pleasure to work with.

Shanon

My experience with Expat Real estate has been excellent. They are professional, flexible and adapted to my schedule. Ariรซnne and Palma gave me professional advice throughout the selling process. The photographs that were taken were stunning and really helped to show the best features of my...

Marlies

Jet, Arienne en Barbara hebben ons geholpen om ons huis te verhuren. In de coronatijd gingen wij verhuren en we verwachtten dat dit wel even zou gaan duren. Maar het is het team gelukt om binnen 2 weken geweldige huurders te vinden. De communicatie met Expat & Realestate is heel fijn. De lijntjes...

Alle referenties

Op zoek naar uw droomhuis

Onze aankoopbegeleiding

Lukt het u maar niet om de juiste woning te vinden? Of is de woning steeds net verkocht aan een ander? Neem dan contact met ons op om te praten over een aankoopopdracht. Wij nemen alle zorgen uit handen met als duidelijk doel de ‘droomwoning’ voor u te vinden. En belangrijk, 'no cure no pay'. Dit betekent dat u alleen courtage betaalt wanneer de woning daadwerkelijk aangekocht wordt door u.

Contact opnemen

1. Uitgebreid intakegesprek

We starten met een uitgebreid intakegesprek op kantoor of bij u thuis.
Tijdens dit gesprek spreken wij al uw wensen met u door. Wat is uw budget? Wat voor een soort woning zoekt u? Wilt u buitenruimte? Hoeveel slaapkamers? 

2. De zoektocht

Wij maken vervolgens een digitale zoekopdracht voor u zodat u iedere dag de nieuwste woningen op de email krijgt.
Als er een geschikte woning is plannen wij in overleg met u snel een bezichtiging.

3. Bezichtigen

Wij gaan altijd met u mee naar bezichtigingen. Vooral tijdens de eerste bezichtigingen krijgen wij een nog beter beeld wat uw smaak is en wensen zijn.
 

4. Onderhandelingen

Als uw ‘droomwoning’ gevonden is dan start het biedingsproces. Dit is een heel belangrijk proces. Er zijn veel kopers in de markt dus de juiste biedingsstrategie is erg belangrijk. Dit verschilt natuurlijk bij iedere woning, afhankelijk of wij de eerste bieder zijn of dat er al meer biedingen op de woning zijn gedaan. Alles gaat in overleg met u.

5. Onderzoek en contract

Wij doen een gedegen onderzoek. Wij gaan bij de gemeente na of er iets bekend is over bodemvervuiling, ondergrondse tanks, juridische aspecten, erfdienstbaarheden, kettingbedingen... Kortom, als makelaar checken wij zoveel mogelijk voor u. In overleg met u laten wij de woning bouwkundig keuren. Hij kan voorkomen dat u straks voor onverwachte kosten komt te staan.

6. De koopakte en overdracht

Nu worden de concept koopaktes opgesteld. Deze worden door ons uitgebreid doorgenomen om te zien of alle gemaakte afspraken er duidelijk in staan.
Als de concept koopakte akkoord is dan kunt u deze ondertekenen op ons kantoor.
Vlak voor de overdracht inspecteren wij de woning uitgebreid. Tot slot gaan we allemaal naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Altijd een feestelijk moment!

Op zoek naar een beleggingspand?

Professioneel advies en persoonlijke begeleiding

Wanneer u op zoek bent naar een beleggingspand, kunt u gebruikmaken van de diensten van Expat & Real Estate. Wij begeleiden en assisteren u bij het vinden van geschikt vastgoed en werken samen met professionals die jarenlange ervaring hebben in de aan- en verkoop van onroerend goed.

Met onze kennis van en ervaring op de woningmarkt weten wij als geen ander welke woningen en appartementen courant zijn in de verhuurmarkt en wat dus een goede investering is. Wanneer de aankoop van het beleggingspand gerealiseerd is, kunnen wij voor u op zoek gaan naar een goede en betrouwbare huurder. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact form image

Uw zoektocht starten?

Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5