Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Expat home search

Interesse in onze Home Search?

expat-home-search

Housing services for expats

Heeft u als expat hulp nodig bij het vinden van uw woning?

Expat & Real Estate is gespecialiseerd in het werken met expats bij het vinden van woonruimte in Nederland. Onze gekwalificeerde agenten spreken een aantal talen vloeiend en kunnen u onder andere adviseren welke buurten het meest geschikt zijn om te wonen voor expats. Wij bieden full service huisvesting oplossingen, dus we verzorgen probleemloze trajecten voor expats. Wij bieden een one-stop service die alle praktische aspecten van het huren van woningen voor korte of langere periodes afhandelt.

Onze portefeuille bevat een breed scala aan huizen, villa's en (luxe) appartementen in de segmenten 'goed, zeer goed en uitstekend'. Ze zijn gemeubileerd of semi-gemeubileerd en beschikbaar binnen een brede prijsklasse. Veelal zijn ze gelegen in en rond Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam en nabijgelegen plaatsen.

Centraal in ons succes staat een enthousiast en vriendelijk team van toegewijde, hooggekwalificeerde makelaars. Zij weten heel goed wat verhuizen en wonen in het buitenland inhoudt. En ze weten ook alles van wonen in Nederland. Dat betekent dat zij volledig zijn toegerust om verhuizende gezinnen alle ondersteuning te bieden die zij nodig hebben om zich snel aan te passen aan hun nieuwe huis en omgeving.

HOUSING SERVICES FOR EXPATS

Wat wij kunnen betekenen voor expats

Onze diensten

Ten eerste bepaalt u voor uzelf waar u naar zoekt. Gaat het om een huis, een villa of een appartement? Moet het gemeubileerd, semi-gemeubileerd of met enkel vloerbedekking zijn? In welke buurt moeten we zoeken en binnen welk budget? Is parking essentieel en hoe ver mag de woning verwijderd zijn van (internationale) scholen, winkels en openbaar vervoer? Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Komt u alleen, misschien met uw echtgenoot/echtgenote en kinderen, of neemt u zelfs huisdieren mee? Hoe lang duurt het huurcontract en wanneer moet het ingaan? Allerlei zaken die belangrijk zijn bij de zoektocht.

werkwijze HOUSING SERVICES FOR EXPATS

Zo gaan wij te werk

Onze aanpak

Het zoeken begint zodra u contact met ons heeft opgenomen over uw voorkeuren. Ons uitgebreide netwerk van particuliere en professionele vastgoedeigenaren staat geheel tot uw beschikking. Niet alleen zorgen wij voor een passende shortlist, wij begeleiden u en uw familie ook bij het bezichtigen van de geselecteerde woningen. Wij bieden advies om u te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Bij Expat & Real Estate weten we dat elke klant, elk bedrijf en elke opdracht anders is. We zijn ons er ook van bewust dat een succesvol verblijf in Nederland sterk afhangt van ons vermogen om de best mogelijke woonomstandigheden te bieden binnen het afgesproken budget. Wij geloven sterk in een zeer persoonlijke service, afgestemd op de specifieke behoeften van het gezin. Onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale omstandigheden stelt ons in staat verhuizende gezinnen de geduldige, positieve ondersteuning te bieden die nodig is om hen te laten wennen aan hun nieuwe situatie en omgeving.

4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden