Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Juridisch advies

Marlies

Jet, Arienne en Barbara hebben ons geholpen om ons huis te verhuren. In de coronatijd gingen wij verhuren en we verwachtten dat dit wel even zou gaan duren. Maar het is het team gelukt om binnen 2 weken geweldige huurders te vinden. De communicatie met Expat & Realestate is heel fijn. De lijntjes...

Judith

Barbara and her team have given us excellent support in finding the right tenant for our apartment. They have taken care of all viewings, but, more importantly also do a thorough background check and take care of contracts and legal affairs. On top, they're super friendly. Highly recommended!

Nanco Vrijland

Een hele fijne samenwerking gehad met Expat & Real Estate B.V.! Echte professionals met duidelijk een hart voor hun klanten en voor vastgoed. Ze zijn oprecht betrokken, doen alles met veel aandacht en met veel resultaat! Huis verhuurd, huis verkocht en huis aangekocht, in recordtempo en voor erg...

Yaron Rashi

We rented a house in Den Haag via Expat & Real Estate Professionals. Our experience couldn't be better. They were cooperative, informative, quick to respond and most importantly willing to help in everything that was somewhat related to the house (even when it was clearly beyond their direct...

Marja Hillebrand

Zeer kundige en aardige medewerkers die je belangen goed behartigen. Er wordt echt naar je geluisterd en dat vind ik heel belangrijk voor een makelaar. Het gaat tenslotte om de woning die jij wilt aankopen of verkopen. Ik zou Expat & Real Estate iedereen aanraden!

Shanon

My experience with Expat Real estate has been excellent. They are professional, flexible and adapted to my schedule. Ariënne and Palma gave me professional advice throughout the selling process. The photographs that were taken were stunning and really helped to show the best features of my...

Alle referenties

Wij staan u bij 

Juridisch advies

Een meningsverschil over de huur of verhuur van een woning, bijvoorbeeld vanwege achterstallig onderhoud of een huurachterstand, een conflict bij de aan- of verkoop van een huis bijvoorbeeld vanwege een verborgen gebrek, een verbouwing die niet volgens het bestek is uitgevoerd of met betrekking tot meer- en/of minderwerk, problemen met uw VvE of buren. Allemaal kwesties waarbij een goed juridisch advies van belang is, zodat u weet wat uw positie is en u geen rechten verliest.

Brugrecht advocaten, een in vastgoedrecht gespecialiseerd advocatenkantoor, kan u terzake adviseren, waar mogelijk een minnelijke oplossing bewerkstelligen, en als het nodig is procederen we voor u om zo uw recht te halen. Wij van Brugrecht advocaten nemen uw zorgen uit handen.

Contact opnemen

Service op maat

De juridische bijstand die u wenst!

Brugrecht advocaten biedt u de juridische bijstand die u wenst. Er wordt niet alleen gekeken naar het juridische probleem op zich, maar ook naar de omstandigheden die een rol spelen bij het ontstaan en voortduren van het geschil. Zo wordt het juiste inzicht verkregen in de problematiek en wordt gekomen tot een doeltreffend advies. In het advies staan de slagingskansen en de te verwachten kosten van de mogelijk te ondernemen juridische stappen.

Ook met rechtsbijstands­verzekering

Brugrecht advocaten doet dat graag voor u als particuliere cliënt. Ook als u een rechtsbijstandsverzekering hebt of voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt. Wist u overigens dat als u een rechtsbijstandverzekering heeft, u in het geval van een procedure altijd zelf uw eigen advocaat mag kiezen?

Annemarie Wiesmeier-Van der Brugge is onze vaste huisadvocaat.

Annemarie is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in 2002 zowel in de studierichting civiel recht en de studierichting bedrijfsrecht. Tevens heeft zij rechten gestudeerd aan de Université Panthéon Assas II in Parijs.

Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het adviseren, bemiddelen en procederen. Ze is begonnen als bedrijfsjurist bij een rechtsbijstandverzekeraar en heeft vervolgens als advocaat gewerkt bij een niche-advocatenkantoor gespecialiseerd in het vastgoedrecht, daarna bij één van de grote internationale advocatenkantoren in Nederland en voor zij Brugrecht advocatuur oprichtte, werkte ze bij een gerenommeerd Haags advocatenkantoor. In elke functie lag de nadruk op huurrecht, bouwrecht en algemeen vastgoed.

Door eerst als bedrijfsjurist en vervolgens als advocaat te hebben gewerkt heeft zij de positie van de verschillende partijen in het rechtsverkeer leren kennen. Zij heeft beursgenoteerde bedrijven, (mkb)ondernemers en particulieren geadviseerd en voor hen geprocedeerd. Door haar jarenlange ervaring, deskundigheid en een gevarieerd palet aan cliënten weet ze op onafhankelijke wijze de wensen, zorgen en beoogde resultaten op juiste waarde in te schatten en heeft zij vele cliënten tot hun grote tevredenheid bijgestaan.

Annemarie is deskundig, betrokken, enthousiast, heeft een winnaarsmentaliteit en bijt zich vast in de zaak om voor haar cliënt het beste resultaat te behalen. Ze kan uitstekend luisteren en de haar voorgelegde juridische kwestie analyseren, waardoor zij goed kan vaststellen waar het de cliënt nu echt om gaat. In een goede samenwerking met cliënt wordt een bij de kwestie passende oplossing gezocht. Dit kan zijn van een eenvoudig advies tot een ingewikkelde procedure. De verschillende mogelijkheden, slagingskansen en het kostenaspect ervan worden op heldere en open wijze met cliënt besproken. Eerlijkheid en transparantie staan daarbij voor op, ook als dit betekent dat u beter kunt afzien van juridische acties. Het gaat haar erom dat uw belangen zo goed mogelijk worden gediend.

Annemarie heeft de huurrecht specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) met succes gevolgd. Ze is lid van de VHA, (oud-bestuurs)lid van de Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ), lid van de Vereniging voor Bouwrecht en de Vereniging voor Bouwrecht-advocaten en van de Vereniging Dutch Women in Real Estate (DWIRE). Daarnaast is zij een van de vaste adviseurs van de Haagse Wetswinkel.

Mr A.A.S Wiesmeier-van der Brugge geeft voorts inhouse huurrechtcursussen/workshops.

Contact form image

meer weten?

Neem contact met ons op

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5
×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden