Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Verhuren

Uw woning succesvol verhuren

Jeannette

Barbara (en collega's) hebben de verkoop van ons appartement professioneel aangepakt. Direct wordt er een whatsapp-groep opgericht en communicatie via dit medium verloopt goed. Ons appartement is in korte tijd verkocht en Expat & Real estate heeft dit snel en professioneel afgehandeld. Ik kan ze...

Marja Hillebrand

Zeer kundige en aardige medewerkers die je belangen goed behartigen. Er wordt echt naar je geluisterd en dat vind ik heel belangrijk voor een makelaar. Het gaat tenslotte om de woning die jij wilt aankopen of verkopen. Ik zou Expat & Real Estate iedereen aanraden!

Marlies

Jet, Arienne en Barbara hebben ons geholpen om ons huis te verhuren. In de coronatijd gingen wij verhuren en we verwachtten dat dit wel even zou gaan duren. Maar het is het team gelukt om binnen 2 weken geweldige huurders te vinden. De communicatie met Expat & Realestate is heel fijn. De lijntjes...

JE Meulemans

People come, people go, but Expat & Real Estate diligently got to work and found, applying their experienced and proven selection process, a new tenant for our apartment in no time. In these extraordinary times, we can only be very happy again with the efforts and result and highly recommend...

Judith

Barbara and her team have given us excellent support in finding the right tenant for our apartment. They have taken care of all viewings, but, more importantly also do a thorough background check and take care of contracts and legal affairs. On top, they're super friendly. Highly recommended!

Aart en Irene

Expat & Real-Estate heeft ons uitstekend geholpen bij de verhuur van onze woning. De opname, fotoโ€™s nemen en bezichtigingen waren volgens afspraak. Binnen korte periode was het appartement verhuurd. De afhandelingen en na zorg was professioneel en client gericht. De verhuurder en huurder zijn...

Alle referenties

Expat & Real Estate is uw verhuurmakelaar

Wilt u uw woning verhuren?

Het verhuren van uw woning of uw beleggingspand is een serieuze zaak. U wilt dat uw belangen goed en professioneel behartigd worden. Kiezen voor Expat & Real Estate is kiezen voor een betrouwbare partner.

Expat & Real Estate begeleidt expats van internationale organisaties die voor korte of lange tijd naar Nederland komen. Voor deze internationale clientèle zijn wij altijd op zoek naar nieuwe huurwoningen of appartementen. 

Contact opnemen

1. Vrijblijvend intakegesprek. 

Hierbij maken wij een inschatting van de mate van verhuurbaarheid van uw woning en geven wij u advies over een goede en reële huurprijs.

2. Woningpresentatie. 

Een aantrekkelijke tekst, professionele foto’s en eventuele plattegrond vormen de basis. Wij besteden hier veel aandacht aan om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

3. Woning aanmelden

Wij hebben een indrukwekkend netwerk waar wij voortdurend gebruik van maken bij de verhuur van onze huurwoningen en wij zorgen ervoor dat iedereen die een dergelijke woning zoekt, deze ook direct weet te vinden.

4. Bezichtigingen en onderhandelingen. 

Wij begeleiden de bezichtigingen met potentiële kandidaten. In overleg met u voeren wij vervolgens de onderhandelingen met de huurder teneinde voor u de beste verhuurprijs en voorwaarden te bewerkstelligen.

5. Onderzoek en huurovereenkomst. 

Wij vragen relevante informatie op bij de huurder en doen een definitieve check bij de werkgever. Vervolgens stellen wij de huurovereenkomst op. Deze wordt opgesteld in de Nederlandse en
Engelse taal, voorzien van de ROZ Algemene Bepalingen.

6. De in-check en financiele afhandeling

Wij zorgen voor de overhandiging van de sleutel en maken een uitgebreide (foto)rapportage van de staat van de woning. Zo kunnen we eventuele misverstanden bij de uit-check voorkomen. Ook handelen wij de eerste financiële transactie voor u af. 

Wij doen ons huiswerk

Zeker van een goede huurder

Wij screenen mogelijke huurders van uw woning zorgvuldig en voeren een gedegen antecedentenonderzoek uit. Wij vragen kandidaten salarisstroken en contracten aan ons te overleggen en nemen voor een definitieve check altijd contact op met de HR-afdeling van het betreffende bedrijf.

Belangrijk, wij checken ook of potentiele (expat) huurders in aanraking zijn geweest met witwassen, fraude of terrorismefinanciering. Dit wordt getoetst door de internationale opsporingslijsten te raadplegen. Ook worden ID documenten (paspoorten, IDkaart) op echtheid en geldigheid gecontroleerd en gecheckt of ze voorkomen in de internationale vermist en gestolen database.

Maak een afspraak

Contact form image

Uw woning verhuren aan een betrouwbare huurder?

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden