Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Verhuren

Uw woning succesvol verhuren

M. Gray

This is the second time Expat & Real helped us to rent out our house. Like the first time they guided us with great courtesy and professionalism through the whole renting out process (from getting the house on the rentals market, to arranging viewings, to arranging the rental contract, to doing...

Aart en Irene

Expat & Real-Estate heeft ons uitstekend geholpen bij de verhuur van onze woning. De opname, fotoโ€™s nemen en bezichtigingen waren volgens afspraak. Binnen korte periode was het appartement verhuurd. De afhandelingen en na zorg was professioneel en client gericht. De verhuurder en huurder zijn...

Yvette

Een half jaar geleden zijn wij voor aantal jaar naar het buitenland vertrokken en hebben ons huis tijdelijk verhuurd via Expat & Real Estate. Arienne komt enthousiast over en is flexibel en behulpzaam. Dit resulteerde in een snelle afwikkeling van het verhuurproces: binnen no-time was ons huis...

Nanco Vrijland

Een hele fijne samenwerking gehad met Expat & Real Estate B.V.! Echte professionals met duidelijk een hart voor hun klanten en voor vastgoed. Ze zijn oprecht betrokken, doen alles met veel aandacht en met veel resultaat! Huis verhuurd, huis verkocht en huis aangekocht, in recordtempo en voor erg...

Sabine

Ons gezin is voor mijn werk voor 4 jaar naar uit buitenland vertrokken dus moesten wij onze woning verhuren. Via kenissen hebben wij de gegevens van Arienne Claassen doorgekregen met toch wel het dringende verzoek haar als makelaar te nemen en dat we geen spijt zouden krijgen. Wij hebben...

Marlies

Jet, Arienne en Barbara hebben ons geholpen om ons huis te verhuren. In de coronatijd gingen wij verhuren en we verwachtten dat dit wel even zou gaan duren. Maar het is het team gelukt om binnen 2 weken geweldige huurders te vinden. De communicatie met Expat & Realestate is heel fijn. De lijntjes...

Alle referenties

Expat & Real Estate is uw verhuurmakelaar

Wilt u uw woning verhuren?

Het verhuren van uw woning of uw beleggingspand is een serieuze zaak. U wilt dat uw belangen goed en professioneel behartigd worden. Kiezen voor Expat & Real Estate is kiezen voor een betrouwbare partner.

Expat & Real Estate begeleidt expats van internationale organisaties die voor korte of lange tijd naar Nederland komen. Voor deze internationale clientèle zijn wij altijd op zoek naar nieuwe huurwoningen of appartementen. 

Contact opnemen

1. Vrijblijvend intakegesprek. 

Hierbij maken wij een inschatting van de mate van verhuurbaarheid van uw woning en geven wij u advies over een goede en reële huurprijs.

2. Woningpresentatie. 

Een aantrekkelijke tekst, professionele foto’s en eventuele plattegrond vormen de basis. Wij besteden hier veel aandacht aan om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

3. Woning aanmelden

Wij hebben een indrukwekkend netwerk waar wij voortdurend gebruik van maken bij de verhuur van onze huurwoningen en wij zorgen ervoor dat iedereen die een dergelijke woning zoekt, deze ook direct weet te vinden.

4. Bezichtigingen en onderhandelingen. 

Wij begeleiden de bezichtigingen met potentiële kandidaten. In overleg met u voeren wij vervolgens de onderhandelingen met de huurder teneinde voor u de beste verhuurprijs en voorwaarden te bewerkstelligen.

5. Onderzoek en huurovereenkomst. 

Wij vragen relevante informatie op bij de huurder en doen een definitieve check bij de werkgever. Vervolgens stellen wij de huurovereenkomst op. Deze wordt opgesteld in de Nederlandse en
Engelse taal, voorzien van de ROZ Algemene Bepalingen.

6. De in-check en financiele afhandeling

Wij zorgen voor de overhandiging van de sleutel en maken een uitgebreide (foto)rapportage van de staat van de woning. Zo kunnen we eventuele misverstanden bij de uit-check voorkomen. Ook handelen wij de eerste financiële transactie voor u af. 

Wij doen ons huiswerk

Zeker van een goede huurder

Wij screenen mogelijke huurders van uw woning zorgvuldig en voeren een gedegen antecedentenonderzoek uit. Wij vragen kandidaten salarisstroken en contracten aan ons te overleggen en nemen voor een definitieve check altijd contact op met de HR-afdeling van het betreffende bedrijf.

Belangrijk, wij checken ook of potentiele (expat) huurders in aanraking zijn geweest met witwassen, fraude of terrorismefinanciering. Dit wordt getoetst door de internationale opsporingslijsten te raadplegen. Ook worden ID documenten (paspoorten, IDkaart) op echtheid en geldigheid gecontroleerd en gecheckt of ze voorkomen in de internationale vermist en gestolen database.

Maak een afspraak

Contact form image

Uw woning verhuren aan een betrouwbare huurder?

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden