Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Dit is waar wij voor staan

Dit is waar wij in geloven

Communicatie

Goede en zorgvuldige communicatie is de basis voor een goede relatie met onze klanten. Wij spreken allemaal vloeiend Nederlands en Engels en helpen iedere dag alle klanten op een vriendelijke, enthousiaste, snelle en zorgvuldige manier. Dat zorgt voor veel vertrouwen.

Bevlogen

U kunt ons met recht betrokken noemen. Wij hebben een enthousiast team dat iedere dag weer klaar staat voor onze klanten en onze zakelijke relaties. Ons hele team komt iedere dag met veel plezier en enthousiasme naar kantoor en daar zijn wij trots op. 

Vertrouwen

Bij ons krijgt u altijd een eerlijk en oprecht advies. Het vertrouwen in een makelaar is erg belangrijk en u wilt dat uw belangen goed en professioneel behartigd worden. Dat kunt u bij ons met een gerust hart doen, wij zijn uw betrouwbare partner.

Resultaat en kwaliteit

Wij zijn vasthoudend als het gaat om het leveren van resultaat en kwaliteit. Voor iedere opdracht die wij aannemen streven wij naar volle tevredenheid. Het blijven leveren van kwaliteit is voor ons een prioriteit.

Betrokken

Iedere opdracht die wij aannemen krijgt dezelfde zorgvuldige aandacht van ons en wij streven naar 100% klanttevredenheid. Kijk eens op onze pagina referenties over de ervaringen van onze klanten!

Duurzaamheid

Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Wij zorgen dat wij altijd up to date date zijn met nieuwste ontwikkelingen. Alle documenten laten wij door klanten digitaal ondertekenen en alle dossiers worden digitaal gearchiveerd conform AVG.

4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden