Verkopen

Expat & Real Estate is uw verkoopmakelaar

Verkoopopdracht

Bent u van plan uw huis te gaan verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij komen graag bij u thuis langs voor een gratis vrijblijvend gesprek. Eén van onze deskundige makelaars komt bij u langs en informeert u dan goed over onze werkwijze en wat er allemaal precies bij een verkoop komt kijken. Wij werken altijd op basis van NO CURE - NO PAY. Dat betekent dat u alleen courtage verschuldigd bent als de woning daadwerkelijk door ons verkocht wordt.

 

Contact opnemen

Wat mag u van Expat & Real Estate verwachten?

In verkoop name

Wat leuk, u heeft gekozen voor ons kantoor. Wij garanderen u dat u in zeer goede handen bent. Wij geven u een uitgebreid advies en tips over de presentatie van uw woning en nemen de stappen met u door. Ook bepalen wij in overleg met u de ‘vraagprijs’.

Styliste

Ook kunt u gebruik maken van onze styliste Simone. Zij weet precies wat nodig is om een woning nog aantrekkelijker te maken. Zij komt vrijblijvend bij u langs en biedt een passende offerte. Wij weten uit ervaring dat dit HET verschil kan maken.

Stappenplan presentatie van de woning (essentieel onderdeel)

  • Professionele fotograaf
  • Professionele plattegronden
  • Professionele video (optie)
  • Wij maken een pakkende presentatietekst in het Nederlands en Engels
  • Sociale media campagne
  • Plaatsing op Funda (www.funda.nl)
  • Plaatsing op Pararius (www.pararius.nl)
  • Woning doorsturen naar ons eigen netwerk
  • Woning doorsturen naar alle ambassades
  • Woning doorsturen naar Internationale bedrijven

Bezichtigingen

Onze makelaars geven een enthousiaste begeleiding van bezichtigingen aan kandidaat-kopers doordeweeks, in de avonduren en in het weekend. Uiteraard laten wij u na afloop altijd via terugkoppeling weten hoe het is gegaan.

Onderhandelingen

Het onderhandelen over de koopsom is een erg belangrijk proces. Onze verkoopmakelaar en tevens eigenaar Ariënne Benenga - Claassen heeft meer dat 20 jaar ervaring en kent het makelen als geen ander. Zij zorgt ervoor dat het onderhandelingsproces soepel verloopt met uiteraard als hoofddoel voor u de beste koopsom te bewerkstelligen.

Koopakte

Wanneer de koop gesloten is, starten wij met het maken van de concept koopakte. Deze nemen wij op kantoor (onder het genot van een kop koffie) uitgebreid met u door.

Na het sluiten van de koopovereenkomst

Wij controleren of in de notariële akte en eindnota alles goed is verwerkt en of er geen fouten in staan. Met de kopers en u doen wij een laatste inspectie in de woning. Als de inspectie goed is gegaan dan gaan we door naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Altijd een feestelijk moment!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op kantoor.

Bouwkundige keuring

Overweegt u de verkoop of aankoop van een bestaande woning? Dan adviseren wij u om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet u waar u aan toe bent en voorkomt u vervelende verrassingen. Via het formulier hiernaast kunt u direct een bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur. De kosten hiervoor bedragen slechts €349,- Vragen? Neem contact met ons op.

U kunt hier een bouwkeuring aanvragen

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms