Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Verkoop

Uw woning verkopen

Zhou George

It really is a very nice house, even more beautiful than the photos and videos. But what I will remember most is Barbara's extremely professional, attentive and prompt service and communication, which allowed me to sign the lease without having seen the house in person. The landlord was also very...

Aart en Irene

Expat & Real-Estate heeft ons uitstekend geholpen bij de verhuur van onze woning. De opname, foto’s nemen en bezichtigingen waren volgens afspraak. Binnen korte periode was het appartement verhuurd. De afhandelingen en na zorg was professioneel en client gericht. De verhuurder en huurder zijn...

Sabine

Ons gezin is voor mijn werk voor 4 jaar naar uit buitenland vertrokken dus moesten wij onze woning verhuren. Via kenissen hebben wij de gegevens van Arienne Claassen doorgekregen met toch wel het dringende verzoek haar als makelaar te nemen en dat we geen spijt zouden krijgen. Wij hebben...

Yaron Rashi

We rented a house in Den Haag via Expat & Real Estate Professionals. Our experience couldn't be better. They were cooperative, informative, quick to respond and most importantly willing to help in everything that was somewhat related to the house (even when it was clearly beyond their direct...

Yvette

Een half jaar geleden zijn wij voor aantal jaar naar het buitenland vertrokken en hebben ons huis tijdelijk verhuurd via Expat & Real Estate. Arienne komt enthousiast over en is flexibel en behulpzaam. Dit resulteerde in een snelle afwikkeling van het verhuurproces: binnen no-time was ons huis...

Rene Roeterink

Export & Real Estate heeft ons fantastisch geholpen. Het is een uitermate professioneel team, zeer helder, correct, plezierig en pro-actief in hun handelen. Ze tonen erg veel inzet, zijn enthousiast en altijd bereid je te woord te staan. Gewoon zeer goed.

Alle referenties

WIj staan voor u klaar

Uw woning succesvol verkopen

Bent u van plan uw huis te gaan verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij komen graag bij u thuis langs voor een gratis vrijblijvend gesprek. Eén van onze deskundige makelaars komt bij u langs en informeert u dan goed over onze werkwijze en wat er allemaal precies bij een verkoop komt kijken. Wij werken altijd op basis van 'No cure-No pay'. Dat betekent dat u alleen courtage verschuldigd bent wanneer de woning daadwerkelijk door ons verkocht wordt.

Contact opnemen

1. In verkoop name

U heeft gekozen voor ons kantoor, super! Wij garanderen u dat u in zeer goede handen bent. Wij geven u een uitgebreid advies en tips over de presentatie van uw woning en nemen de stappen met u door. Ook bepalen wij in overleg met u de ‘vraagprijs’.

2. Styliste

Ook kunt u gebruik maken van onze styliste Simone. Zij weet precies wat nodig is om een woning nog aantrekkelijker te maken voor de verkooppresentatie. Zij komt vrijblijvend bij u langs en biedt een passende offerte. Wij weten uit ervaring dat styling het verschil kan maken.

3. Bezichtigingen

Onze makelaars geven een enthousiaste begeleiding van bezichtigingen aan kandidaat-kopers doordeweeks, in de avonduren en in het weekend. Uiteraard laten wij u na afloop altijd via terugkoppeling weten hoe het is gegaan.

4. Onderhandelingen

Het onderhandelen over de koopsom is een erg belangrijk proces. Onze verkoopmakelaar en tevens eigenaar Ariënne Benenga - Claassen heeft meer dan 20 jaar ervaring en kent het makelen als geen ander. Zij zorgt ervoor dat het onderhandelingsproces soepel verloopt met uiteraard als hoofddoel voor u de beste koopsom te bewerkstelligen.

5. Koopakte

Wanneer de koop gesloten is, starten wij met het maken van de concept koopakte. Deze nemen wij op kantoor (onder het genot van een kop koffie) uitgebreid met u door alvorens u deze met een gerust hart kunt ondertekenen.

6. Na het sluiten van de koopovereenkomst

Wij controleren of in de notariële akte en eindnota alles goed is verwerkt en of er geen fouten in staan. Met de kopers en u doen wij een laatste inspectie in de woning. Als de inspectie goed is gegaan dan gaan we door naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Altijd een feestelijk moment!

Kom niet voor verrassingen te staan

Bouwkundige keuring

Overweegt u de verkoop of aankoop van een bestaande woning? Dan adviseren wij u om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet u waar u aan toe bent en voorkomt u vervelende verrassingen. Via het formulier hiernaast kunt u direct een bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur. De kosten hiervoor bedragen slechts €349,-. Wilt u eerst overleggen? Neem dan contact met ons op.

U kunt hier een bouwkeuring aanvragen

Contact form image

Uw woning verkopen?

Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5
×

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden