Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Verkoop

Uw woning verkopen

Judith

Barbara and her team have given us excellent support in finding the right tenant for our apartment. They have taken care of all viewings, but, more importantly also do a thorough background check and take care of contracts and legal affairs. On top, they're super friendly. Highly recommended!

Sabine

Ons gezin is voor mijn werk voor 4 jaar naar uit buitenland vertrokken dus moesten wij onze woning verhuren. Via kenissen hebben wij de gegevens van Arienne Claassen doorgekregen met toch wel het dringende verzoek haar als makelaar te nemen en dat we geen spijt zouden krijgen. Wij hebben...

Aart en Irene

Expat & Real-Estate heeft ons uitstekend geholpen bij de verhuur van onze woning. De opname, fotoโ€™s nemen en bezichtigingen waren volgens afspraak. Binnen korte periode was het appartement verhuurd. De afhandelingen en na zorg was professioneel en client gericht. De verhuurder en huurder zijn...

Camilio Carrecas

Very good experience! Since the beginning, with the first telephone assistance, until the moment of in check, the treatment was very professional and human at the same time. Very helpful and useful personnel (thanks, Barbara). It is worth the price you pay.

Zhou George

It really is a very nice house, even more beautiful than the photos and videos. But what I will remember most is Barbara's extremely professional, attentive and prompt service and communication, which allowed me to sign the lease without having seen the house in person. The landlord was also very...

Marlies

Jet, Arienne en Barbara hebben ons geholpen om ons huis te verhuren. In de coronatijd gingen wij verhuren en we verwachtten dat dit wel even zou gaan duren. Maar het is het team gelukt om binnen 2 weken geweldige huurders te vinden. De communicatie met Expat & Realestate is heel fijn. De lijntjes...

Alle referenties

WIj staan voor u klaar

Uw woning succesvol verkopen

Bent u van plan uw huis te gaan verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij komen graag bij u thuis langs voor een gratis vrijblijvend gesprek. Eén van onze deskundige makelaars komt bij u langs en informeert u dan goed over onze werkwijze en wat er allemaal precies bij een verkoop komt kijken. Wij werken altijd op basis van 'No cure-No pay'. Dat betekent dat u alleen courtage verschuldigd bent wanneer de woning daadwerkelijk door ons verkocht wordt.

Contact opnemen

1. In verkoop name

U heeft gekozen voor ons kantoor, super! Wij garanderen u dat u in zeer goede handen bent. Wij geven u een uitgebreid advies en tips over de presentatie van uw woning en nemen de stappen met u door. Ook bepalen wij in overleg met u de ‘vraagprijs’.

2. Styliste

Ook kunt u gebruik maken van onze styliste Simone. Zij weet precies wat nodig is om een woning nog aantrekkelijker te maken voor de verkooppresentatie. Zij komt vrijblijvend bij u langs en biedt een passende offerte. Wij weten uit ervaring dat styling het verschil kan maken.

3. Bezichtigingen

Onze makelaars geven een enthousiaste begeleiding van bezichtigingen aan kandidaat-kopers doordeweeks, in de avonduren en in het weekend. Uiteraard laten wij u na afloop altijd via terugkoppeling weten hoe het is gegaan.

4. Onderhandelingen

Het onderhandelen over de koopsom is een erg belangrijk proces. Onze verkoopmakelaar en tevens eigenaar Ariënne Benenga - Claassen heeft meer dan 20 jaar ervaring en kent het makelen als geen ander. Zij zorgt ervoor dat het onderhandelingsproces soepel verloopt met uiteraard als hoofddoel voor u de beste koopsom te bewerkstelligen.

5. Koopakte

Wanneer de koop gesloten is, starten wij met het maken van de concept koopakte. Deze nemen wij op kantoor (onder het genot van een kop koffie) uitgebreid met u door alvorens u deze met een gerust hart kunt ondertekenen.

6. Na het sluiten van de koopovereenkomst

Wij controleren of in de notariële akte en eindnota alles goed is verwerkt en of er geen fouten in staan. Met de kopers en u doen wij een laatste inspectie in de woning. Als de inspectie goed is gegaan dan gaan we door naar de notaris voor de sleuteloverdracht. Altijd een feestelijk moment!

Kom niet voor verrassingen te staan

Bouwkundige keuring

Overweegt u de verkoop of aankoop van een bestaande woning? Dan adviseren wij u om de woning door een onafhankelijke bouwtechnisch inspecteur te laten keuren. Dan weet u waar u aan toe bent en voorkomt u vervelende verrassingen. Via het formulier hiernaast kunt u direct een bouwtechnische keuring aanvragen bij onze partner Homekeur. De kosten hiervoor bedragen slechts €349,-. Wilt u eerst overleggen? Neem dan contact met ons op.

U kunt hier een bouwkeuring aanvragen

Contact form image

Uw woning verkopen?

Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5
van

Goedemiddag ๐Ÿ‘‹

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

U weet het al binnen 1 minuut. Laten we beginnen!

Wat is de reden van uw aanvraag?
Ik wil graag...

Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.

Wanneer wilt u verhuizen?

We zijn er bijna ๐ŸŽ‰

Om het rapport op te maken hebben we een aantal gegevens nodig

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Uw woningwaarde wordt berekend... ๐Ÿš€

loading

Bedankt %name%! De woningwaarde van %address% is berekend ๐Ÿฅณ

Check uw mail voor het rapport!

success
Wat is mijn huis waard?