Expat & Real Estate B.V. gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid en Privacybeleid vinden.

Technisch beheer

Het (technisch) onderhoud van een pand, het coördineren van werkzaamheden of adequaat reageren bij klachten: in het technische beheer van een pand gaat al snel veel kostbare tijd zitten. Expat & Real Estate is graag het aanspreekpunt voor huurders en staat klaar bij onderhoudszaken en calamiteiten. Dankzij een slimme aanpak kunnen wij kosten besparen op onderhoud.

Contact opnemen

Als verhuurder bepaalt u of u gebruik maakt van onze technische leveranciers, of dat u deze zelf aanlevert.

  • 24/7 bereikbaar: Onze kracht is de non-stop aandacht, het gehele jaar door. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar voor eventuele technische klachten en calamiteiten.
  • Online inzage: Verhuurders hebben altijd online inzage in leverancierscontracten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen.
  • Verzekering: Wij coördineren voor u alle schadeaangelegenheden welke onder de dekking van uw opstal- en glasverzekeringspolis(sen) vallen.
  • Keuze van technische leveranciers: Als opdrachtgever bepaalt u of wij uw eigen leveranciers inzetten voor technische klachten of dat u het gemak van onze regionale technische dienst wenst. Elke opdracht wordt voorafgaand aan de uitvoering door u goedgekeurd.
  • Onze technische dienst: De regionale inzet van Expat & Real Estate resulteert in een sterke inkoopkracht op alle technische leveranciers. Of het nu gaat over loodgieterswerkzaamheden, elektra, cv-installatie, timmerwerk etc., wij hebben goede contacten en doen ons uiterste best dat er binnen 24 uur iemand ter plaatse is.
  • Reparaties: Beheerder heeft toestemming om spoed reparaties uit te voeren tot € 750,- excl. btw indien de opdrachtgever niet bereikbaar is voor toestemming. Voor opdrachten met een hoger offertebedrag biedt de beheerder twee offertes aan ter goedkeuring aan de opdrachtgever.
  • Aansprakelijkheid: Beheerder, zijnde Expat & Real Estate kan voor, tijdens en na de huur- en beheerovereenkomst niet aansprakelijk gesteld worden voor ontstane geschillen tussen huurder en/of opdrachtgever en/of externe leveranciers voor ontstane geschillen en/of calamiteiten.

Contact form image

Uw technische beheer door ons laten uitvoeren?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vul uw gegevens in via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
4.9/5
Onze klanten beoordelen ons met:
4.9/5

Op zoek naar een woning?

Schrijf je in en ontvang automatisch ons nieuwe woningaanbod.

Gratis aanmelden