Hypotheek advies

U bent op zoek naar financieel advies. Ons kantoor ondersteunt u hier graag bij.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Onze erkende hypotheekadviseur Arjan Stolk kan bij u thuis komen of u kunt naar ons kantoor komen.

Tijdens het eerste gesprek zal direct in kaart gebracht worden wat de globale hypotheek capaciteit is.

Dienstverlening in vijf stappen

U heeft een grote keuze uit financiële oplossingen. Elke oplossing heeft bepaalde voor- en nadelen. Voor u is het belangrijk dat u die vorm kiest die past bij uw specifieke situatie, nu en in de toekomst. Het is belangrijk dat u begrijpt dat een groot deel van uw besteedbaar inkomen zal worden besteed aan deze oplossing(-en).

Onze taak is u te helpen die oplossing(-en) te kiezen, die goed aansluit bij uw situatie. Om u daarin te kunnen adviseren, volgen wij een standaardprocedure. Deze bestaat uit de volgende vijf stappen:

Stap 1: Oriënteren

De eerste stap is een korte oriëntatie waarin u uw wensen kenbaar maakt. Wij bespreken uw wensen en laten u zien hoe onze dienstverlening hierop aansluit. Vervolgens informeren wij u over de tarieven die wij voor onze dienstverlening in rekening brengen. Deze stap wordt afgesloten met een akkoord voor het verdere traject.

Stap 2: Inventariseren

Wij beginnen de inventarisatie met het uitgebreid in kaart brengen van uw persoonlijke situatie. Daarbij bespreken wij niet alleen uw huidige financiële situatie, maar we hebben het ook over uw wensen en over hoe u tegen financiële tegenvallers aankijkt. Wat zijn bijvoorbeeld de (financiële ) consequenties als uw inkomen verandert door werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, pensioen of overlijden?

Stap 3: Analyseren

De door u aangeleverde gegevens worden door ons geanalyseerd. Afhankelijk van uw specifieke vraag of vragen, maken wij een eerste selectie van mogelijke oplossingen die aansluiten bij uw persoonlijke situatie en wensen. Daarbij laten we van deze verschillende mogelijkheden de voor- en nadelen zien.

Stap 4: Advies

Met de resultaten van de analyse geven wij u advies. In dit advies geven wij precies aan welke oplossing (het beste) bij u past. Denk daarbij aan:

  • Welk product
  • Welke aanbieder
  • Welke voorwaarden
  • Hoe het aansluit op uw wensen en uw situatie

U krijgt van ons een Adviesrapport. Hierin staat overzichtelijk welke gevolgen de besproken risico’s hebben op uw netto besteedbaar inkomen. Dit laten we zien met behulp van tabellen en grafieken.

Stap 5: Bemiddeling

In deze stap, als u daarvoor gekozen heeft, verzorgen wij namens u alle contacten met de financiële instelling. Het doel is de geadviseerde oplossing door de financiële instelling uit te laten voeren.

Beloning

Wij ontvangen van de financiële instelling geen beloning op afgesloten producten. Hierdoor kunnen wij een onafhankelijke advisering waarborgen. Voor het geven van een advies vragen wij een beloning. Een van de onderstaande beloningsregelingen kan worden toegepast:

  • Op basis van een uurtarief;
  • Een vaste beloning voor het gehele traject;
  • Een andere beloningsafspraak die wij samen overeenkomen.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?