Ervaringen

Hier leest u de meest recente ervaringen met ons kantoor.

--------------------------------------------------------------------

24-05-2017 Cyril

The apartment is wonderful :-) I really like to live in it and look forward for my family to join.

I can assure you, that when I have colleagues who need to rent an apartment I will recommend you and your services as very fast, accurate and with full attention for details. I really appreciate your efforts and services.

--------------------------------------------------------------------

26-03-2017 H.D.Oei

Ik heb mijn appartement via Expat & Real Estate verhuurd en de communicatie met Michel van der Steen als heel goed ervaren. Michel was steeds zeer goed bereikbaar en hij antwoordde mijn mail en vragen ook direct uit.
De kosten die hij berekent zijn voordeliger dan andere verhuurbedrijven, bij annulering van de opdracht zijn wij geen kosten verschuldigd.
De formele afwikkeling van de contracten werd door het kantoor Expat & Real Estate zeer kundig gedaan.
Het door de huurder betaalde bedrag heb ik de volgende dag al ontvangen.
Ik ben zeer tevreden met de werkwijze van Michel en ik kan dit bedrijf/hem sterk aanbevelen.

--------------------------------------------------------------------

21-02-2017 Evert

Met meerdere verhuurkantoren in den Haag heb ik ervaring, maar wat Expat & Real Estate gepresteerd hebben is buitengewoon goed gebleken. Ariënne en Michel hebben op een zeer plezierige wijze en in een record tijd mijn appartement aan prettige mensen verhuurd. Ik zal iedereen die een goede huurder zoekt met veel enthousiasme deze aardige en deskundige mensen willen aan bevelen.

--------------------------------------------------------------------

10-02-2017 Aart

Expat & Real-Estate heeft ons uitstekend geholpen bij de verhuur van onze woning. De opname, foto’s nemen en bezichtigingen waren volgens afspraak. Binnen korte periode was het appartement verhuurd. De afhandelingen en na zorg was professioneel en client gericht. De verhuurder en huurder zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Ariënne en Michel.

Mijn complimenten. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

--------------------------------------------------------------------

08-02-2017 Jeroen

Ik heb het zaken doen met Expat & Real Estate en dan met name met Michel van der Steen als zeer prettig ervaren. Michel was steeds zeer goed bereikbaar en voerde de gemaakte afspraken ook meteen uit. Hij was niet alleen helder in de dingen die hij voor je zou gaan doen, maar schrok er niet voor terug om duidelijk aan te geven dat sommigen van mijn wensen niet verstandig waren. Ook daar heb ik veel aan gehad. De formele afwikkeling van de contracten werd door het kantoor Expat & Real Estate zeer kundig gedaan.
Goed bedrijf met goede mensen dus!

------------------------------------------------------------

19-01-2017 Mw. Stokkers-Roeleveld

Ik zou deze Professionals aanbevelen bij vrienden en familie.
Vanaf het begin een zeer plezierig en deskundige begeleiding. Voor zover ik kan beoordelen goede contacten ook met de diverse buitenlandse instanties. Kortom ik raad deze makelaar aan iedereen aan.
Lokale marktkennis, deskundigheid en service en begeleiding zijn van hoge kwaliteit

-------------------------------------------------------------

17-01-2017 Germann

Service was most usefull and very accomodating.
The owner has a beautifull home and my wife and I have settled in nicely, she's extremely gratefull to the both of us doing a lot of effort on such short notice!

-------------------------------------------------------------

11-01-2017 Arjen

"Expat & Real Estate heeft ons goed geholpen bij het tijdig vinden van een geschikte en stabiele huurder voor een appartement in het centrum van Den Haag. Vanaf het intakegesprek op kantoor tot en met de afronding van het traject met Michel is de communicatie uitstekend verlopen."

---------------------------------------------------------------

10-01-2017 Massimo

I take this opportunity to thank personally you and the Real Estate company for the professionality demonstrated follwing the procedure to rent my apartment from the beginning up to the end.

Excellent and professional job.

Massimo Mercati
European Space Agency

--------------------------------------------------------------

Nick 22-12-2016

I thought the service you provided was very professional & thorough and have no criticisms. I've seen it from both sides having rented through you in the past and particularly like your rigor/attention to detail and responsiveness.

I hope to work with you again in future should the need arise.

----------------------------------------------------------------

23-12-2016 Roema

We hebben onlangs ons pand verhuurd via Expat & Real Estate en we zijn bij dit traject prima en professioneel geholpen door Michel. Al bij de eerste kennismaking hadden we een klik en goed gevoel over Michel en dat is tijdens het hele traject gelukkig niet veranderd. De samenwerking verliep heel soepel en Michel schakelt snel. Daar hou ik wel van! Hij heeft ons echt ontzorgd door ons veel werk uit handen te nemen, maar wel op tijd te informeren. Kortom heel persoonlijk en betrokken. Bovendien was ons pand binnen korte tijd verhuurd; ook niet onbelangrijk. Michel, bedankt voor de fijne samenwerking en je professionaliteit."

------------------------------------------------------------------

03-12-2016 Ralph

Expat & Real-Estate, Michel en Ariënne hebben mij goed en vlot geholpen. Alle onderdelen van het proces van opname tot afhandelen van vragen na de verhuur verlopen snel en accuraat. En geschikte huurders voor het appartement waren binnen no time gevonden.'

------------------------------------------------------------------

29-11-2016 Chris Jones

"Renting out our family home was a little daunting however Michel from Expat and Real Estate guided us through the process listening to our concerns and suggestions.
Although we placed our home for rent outside of the core rental season for family sized housing, Michel quickly found suitable candidates who agreed to rent our house within just a few weeks of it having been advertised. Michel also assisted us with organising the promotion photo shoot, the pre-check-in cleaning and other tasks associated with getting the house tenant ready.

We would certainly recommend Michel and Expat and Real Estate."

-------------------------------------------------------------------

26-11-2016 Manuel

Moving within your home country is a challenge but moving abroad can become a problem. Having this in mind I was very happy to find in Expat Real Estate and especially in Arienne a trustful partner. She did a really great job and took care of everything you usually don't know as a foreigner. I felt very comfortable during the entire removal process and so I could concentrate on other things that had to be done.

Arienne and her company can unconditonally be recommended to your friends and colleagues.

-------------------------------------------------------------------

07-11-2016 Arie Smits

Ben zeer tevreden met Expat & Real Estate. Zij hebben ons al meerdere keren geholpen met de verhuur van onze woning. Alles is zeer professioneel en je kunt erop rekenen dat je de beste service krijgt.
Kan Expat & Real Estate aan iedereen aanraden.

-------------------------------------------------------------------

03-11-2016 Paul

Michel,

Enorm bedankt voor je support.

We houden contact. Je staat boven aan onze lijst voor een volgende verhuur.

-------------------------------------------------------------------

26-08-2016 Jennifer

Michel was very accommodating to our requests and time schedule. He found houses that suited our family's needs in neighborhoods that made sense for our commutes.
Thanks again!
Jen

---------------------------------------------------------------------

25-08-2016 Ranje Louise

Mijn ervaringen met jullie kantoor, in een woord: Geweldig!

Adequate reacties, beschaafde, vriendelijke, inlevende, deskundige adviezen en begeleiding met het beoogde resultaat. Prettige tussentijdse rapportage en keurige afwerking.
Wat moet ik nog meer zeggen, een echte aanrader!

--------------------------------------------------------------------

28-07-2016 Jona Kan

Arienne, Michel,
Graag wilde ik jullie bedanken voor jullie professionele aanpak en resultaat. Volgens mij is de huurder erg tevreden en ik ook. Veel dank.

--------------------------------------------------------------------

21-07-2016 Will Glyn

“Moving to another country to live is never easy. Particularly in a popular Expat market like the Netherlands. We are very lucky to have been referred to Michel who had a comprehensive understanding of not only the dutch property market, but also the common difficulties that expats suffer when they are relocating. To begin with we were a bit concerned putting all of our expectations with a company that we did not know, but it really paid off. Michel supported us with the full process. He established exactly what we needed and then worked tirelessly to find our dream home and deal with the negotiation phase. We had one apartment in particular that we loved and Michel made sure that we got it. Once we secured our apartment he helped us in organising all utilities and even managed the property inspection. A really great reliable service which I would happily recommend to anyone looking for a new home in The Netherlands.”

---------------------------------------------------------------------

18-07-2016 Normen Schneider

I am very satisfied with the care provided by their broker agency and I can recommend their future agency only. The conclusion was straightforward and very cooperative. Michel van der Steen was very professional and very polite and he had always time for the questions we had. I am grateful for the kind support and wish you continued success.

--------------------------------------------------------------------

30-05-2016 Hanno Schneider

The service you will get from this company when you are looking for a new house in the Den Haag area is great and can not been done better. They take care of everything, not only the negotiation but also the help with connecting to all the utilities at the best providers. Michel and Arienne, thank you so much.

----------------------------------------------------------------------

22-05-2016 Paul van Mook

Michel,

Bedankt voor je uitstekende service, vriendelijke approach en vakkundige afwikkeling bij de verhuur van onze woning.

----------------------------------------------------------------------

19-05-2016 Karin Mulder

Geachte heer Van der Steen,
Ik heb uw kantoor als zeer professioneel en vakkundig ervaren. Goede communicatie tussen alle partijen en goede incheck, volledig verzorgd met foto’s.
Ik heb de samenwerking als zeer plezierig ervaren en zal jullie zeker weer benaderen, indien nodig, wanneer wij weer naar nieuwe huurders op zoek zijn.

----------------------------------------------------------------------

17-05-2016 Sven

"Wij hebben uitstekende ervaringen met Expat & Real Estate maar met name met Ariènne Claassen opgedaan. Zij heeft ons fantastisch geholpen om in Den Haag een leuk huis te vinden, en alle dingen daarvoor geregeld. Zij is betrouwbaar, flexibel, doelgericht en heeft altijd maximale inspanning opgeleverd om voor ons een leuk thuis te vinden. Ik zou Ariènne altijd aanbevelen!"

-----------------------------------------------------------

10-05-2016 Robert

"We had a great experience with Expat Realestate.

Arienne facilitated the rental process with the owner, provided the contract, helped to resolve paperwork issues and carefully recorded the apartment condition.

We can only recommend this agency as they have provided very good services. "

---------------------------------------------------------------------

29-04-2016 Anneke

Mijn ervaring met Expat Real-Estate is prettig, jullie schakelen snel, zijn competent, accuraat, klant en service gericht. Kortom geheel naar tevredenheid.

--------------------------------------------------------------------

28-04-2016 Alison

We approached Expat-realestate to market our property last year. Within days professional photographs were taken and a good write up of the accommodation was on their website. We had several visitors to view the house and within 7 days we had our new tenants. All aspects of the management were professional and I would recommend to use their services.

----------------------------------------------------------------------

27-04-2016 Marian

"Arienne was of great help for us to find an appartment in a new environment. She was very responsive to our wishes and made a fine selection of apartments to look at. We were able to find a very nice place within a single day during which we also learned a good deal about the city and the different areas. I firmly recommend Arienne to everybody who is looking for an aprtment in The Hague and surroundings."

-----------------------------------------------------------------

26-04-2016 Caroline

"Great experience with Ariënne and Michel. They listen very carefully to your wishes and think along. Within weeks my apartment was rented out to very reliable people. Furthermore, great thing is that after the tenants have moved it, Ariënne and Michel continue to assist you with possible questions."

------------------------------------------------------------------

26-04-2016 Ernst

De verhuuropdracht was bij Ariënne met haar uitstekende contacten en haar enthousiasme in goede handen. Ze heeft ervoor gezorgd dat de woning vlot verhuurd is aan een nette familie.

-------------------------------------------------------------------

26-04-2016 Robin

"In onze zoektocht naar een woning heeft Ariënne ons erg goed geholpen. We hebben echt geluk gehad met haar en het appartement, waarin we nu nog steeds met plezier wonen. Ariënne heeft ons goed begeleid en zelfs na de start van de huur geholpen met vragen die we hadden."

-------------------------------------------------------------

25-04-2016 Elena

Via Arienne heb ik mijn huis in het centrum van Den Haag succesvol verhuurd. Arienne is vlot, zakelijk en klantgericht. Ik wil haar graag aanbevelen voor al uw huur/verhuuraangelegenheden.

--------------------------------------------------------------

25-04-2016 Jacques

"Binnen 2 minuten, nadat ik mijn appartement op een verhuursite had gezet, belde Ariënne Claassen. Niet opdringerig, prettig en professioneel vroeg zij naar mijn wensen. Een plezierig gesprek dat twee weken later leidde tot een prettige samenwerking.

Ariënne kent haar vak, is persoonlijk en luistert goed. Ze is bereid om in goed overleg dat extra stapje te zetten om de belangen van alle partijen (verhuurder en huurder) te behartigen. Het resultaat is dat zij voor mij passende huurders heeft gevonden, die er nu al vele jaren met veel plezier wonen."

----------------------------------------------------------------

20-04-2016 Waldemar

"I was looking for an apartment in really busy time. Moreover, having very specific requirements concerning the location. After contacting several companies the situation didn’t look good. Things had changed, when I met Arienne. Thanks to her, I am living for two years already in a cozy house in Wassenaar.

Arienne is among the most reliable and dedicated persons I know.

Do not have doubts, ask Arienne for help and you will not be disappointed."

---------------------------------------------------------------

19-04-2016 Peter

Arienne heeft van begin tot einde alles zeer goed geregeld. De woning was binnen een week verhuurd aan een Expat gezin. Precies wat we voor ogen hadden. Ik kan dit kantoor aan iedereen aanraden!

----------------------------------------------------------------

19-04-2016 Harry

Toen wij in December besloten om naar Zuid-Afrika te verhuizen wilde we ons huis in Wassenaar vooralsnog aanhouden en dus besloten we om het te verhuren hetgeen we nog niet eerder hadden gedaan. Arienne heeft ons vervolgens zeer transparant op de hoogte gehouden van hoe het proces tegen welke kosten en potentiële inkomsten zou verlopen. Alles is vervolgens vrij snel gegaan maar bovenal professioneel. Dank daarvoor en mochten we in de toekomst eenzelfde service nodig hebben dan zullen we je zeker weer benaderen.

--------------------------------------------------------------------

18-04-2016 Yvette

"Ook voor de tweede verhuurperiode regelde Arienne alles, van bezichtigingen, huurder selectie en een goede overdracht met veel foto's zodat wij op afstand een goed beeld hadden van de oplevering. Vooral als je op afstand zit, is het fijn als alles zo goed loopt."

----------------------------------------------------------

18-04-2016 Truke

Ik ben meer dan tevreden met de door Expat & Real Estate Professionals geleverde diensten en werkwijze. Na een jaar lang vergeefse pogingen om ons appartement via 2 andere makelaarskantoren te bemiddelen ging Ariënne meteen zeer voortvarend aan de slag. Nieuwe, professionele foto’s, goede beschrijving van de woning en omgeving, benaderen van het netwerk. Al met al was de woning binnen ca. 2 weken verhuurd. Wat ik met name een hele groot pluspunten vind is dat er zeer goed wordt gecommuniceerd over de stand van zaken, dat afspraken worden nagekomen en dat Ariënne zeer toegankelijk is en altijd voor je klaarstaat. Als je haar belt weet ze over welk object het gaat, spreek je een voicemail in dan wordt je snel teruggebeld. Als Ariënne toezegt dat er vandaag iets zal worden doorgestuurd (foto’s, contract, etc.) kan je ervan uitgaan dat het gebeurt. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan laat ze dat bijtijds even weten. Ook de begeleiding en afwikkeling van de inhuizing was professioneel geregeld. Kortom, een gevoel van ‘ontzorging’ voert de boventoon. Mocht de woning in de toekomst weer vrij komen, dan zal ik Expat & Real Estate Professionals zeer zeker weer in de arm nemen. Ariënne, bedankt!!

----------------------------------------------------------------

18-04-2016 Hans

Bij Expat Real Estate Professionals doen ze hun naam eer aan!

Ariënne heeft mij een aantal keer bijgestaan bij de aankoop en verhuur van appartementen in Den Haag. Haar service is buitengewoon goed en vakkundig en de samenwerking verloopt altijd erg soepel. Ze in staat gebleken om snel de juiste huurders te vinden; ze heeft er echt een neus voor. Verder begeleidt ze het proces vanaf de intake tot en met het verzorgen van de huurcontracten op een professionele wijze. Ariënne kent de Haagse expat-verhuurmarkt op haar duimpje, denkt goed mee en komt met initiatieven. Kortom een top service en altijd met een smile!

Voor mij is er geen beter kantoor in Den Haag voor de expat verhuur.

------------------------------------------------------------------

18-04-2016 Hilary

Ariënne Claassen from Expat & Real Estate company provided a friendly professional service which successfully delivered the objective for our property in Den Haag, NL.

She secured a professional family on a long term contract with a local blue chip company . Good quality photographs and marketing information and Arienne's local network connections and knowledge of the marketplace combined to find the right family for the property. All negotiations and liaison with the clients and their representative agent were undertaken by Arienne to secure the contract on our behalf.

We would be very happy to recommend Expat & Real Estate Company

---------------------------------------------------------------------

14-04-2016 Pieter

Ik ben erg tevreden, het contact was vriendelijk, en vooral duidelijk.

Zaken zijn goed, professional en snel geregeld.

Binnen 3 weken was mijn huis verhuurd. Michel bedankt.

-------------------------------------------------------------------------

10-04-2016 Martin and Susanne

We were lucky to have met Arienne. Right from the very first and initiating phone call throughout to the signing of the contract it was more than a pleasure to work with Mrs Arienne Claassen representing Expat & Real Estate. Arienne proved to be utmost experienced and highly professional. Dedicated to respond to highest standards and based upon a solid network Arienne succeeded to identify early and substantial proposals and finally, to present the 120% solution meeting all my criteria put on the table with regard to the desired house, garden, neighborhood and infrastructure. Furthermore, Arienne’s attitude and devotion as a highly experienced realtor is to be stressed and unconditionally esteemed. We cannot thank enough Arienne for her passion and engagement. Arienne is a win-win for Expat & Real Eatste and for future clients respectively.

-----------------------------------------------------

25-03-2016 Iris

Het eerste contact wat ik had was erg vriendelijk en open. Ik ben goed en eerlijk geïnformeerd over de mogelijkheden voor ons huis. Er is serieus gekeken naar een passende huurder. Jullie zijn goed bereikbaar en professioneel in jullie werk. Een goede ervaring dus! Met dank aan Michel : )

---------------------------------------------------

04-02-2016 Marc

Bedankt voor jullie accurate en professionele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe huurder voor onze woning in de Hendrik Zwaardecroonstraat.

-------------------------------------------------------

04-02-2016 Hans en Sandra

Hallo Michel,

Wij willen je nogmaals bedanken, voor het verhuren van onze woning, mooie en duidelijke foto’s en binnen een korte tijd verhuurd en alles geregeld. Alles was duidelijk snelle aanpak, geïnteresseerd en vriendelijk. Wij zullen jullie kantoor zeker aanraden in onze kennissenkring.

--------------------------------------------------

22-01-2016 Marjolein

Zeer tevreden over gedegen aanpak en service. Goed contact met zowel huurder als verhuurder en snelle afhandeling van alle zaken. Michel heeft ons goed geholpen.

------------------------------------------------

11-01-2016 Jan

Dank voor de prettige bemiddeling en de bereikbaarheid gedurende de beslisfase. Juist in die fase heb je veel kleine vragen en bij jullie waren de antwoorden er snel.

--------------------------------------------

08-01-2016 Emeline

Graag wil ik Ariënne Claassen meer dan hartelijk bedanken voor de enthousiaste, snelle en accurate wijze waarop het appartement aan mij werd toegewezen.

De samenwerking verliep voorspoedig.

---------------------------------------------

08-01-2016 Joost

Het eerste contact met Ariënne was direct positief. Zij is een enthousiaste makelaar die veel mogelijkheden ziet. Ondanks haar inspanningen lukte het niet snel om ons appartement te verhuren. Ariënne en Michel bleven zich echter onverminderd enthousiast - en ook buiten kantooruren - inzetten, onder meer door nieuwe foto's te maken en het appartement opnieuw aan te melden. Uiteindelijk heeft dat toch een goede huurder opgeleverd die lang wil blijven.

-----------------------------------------------

08-01-2016 Dan

"I cannot thank Arienne and Expat & Real Estate Professionals enough for all their work in moving apartment. My input into the process was minimal, and Arienne sorted the rest. It was a simple and stress-free process from start to finish, not to mention the professional and polite attitude of Arienne in all forms of communication. Keep up the good work."

----------------------------------------------

08-01-2016 Marielle

Sinds vorig jaar verhuur ik mijn woning via Expat & Real Estate.

Mijn samenwerking met Expat & Real Estate bevalt mij heel goed omdat zij mij echt goed geholpen hebben met het vinden van een geschikte huurder voor mijn woning.

Real Estate heeft diverse netwerken waar zij mee in contact staan voor het vinden van de betreffende huurder. Tevens nemen zij veel werk uit handen zoals: de bezichtigingen, de diverse financiële "background" controles van de huurder, het opstellen van het huurcontract etc. En hoewel je als verhuurder de keuze hebt aan wie je je huis verhuurt, hechtte ik veel waarde aan de inschatting van Expat & Real Estate. Zij geven eerlijk aan of zij de potentiële huurder wel of niet geschikt vinden voor jouw woning.

Tijdens al deze handelingen heeft Michel mij doorlopend op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was mbt de verhuur. Ook nadat het huurcontract gesloten is en zij hun vergoeding hiervoor ontvangen hebben, is er nog altijd een goede en ook snelle communicatie. Gezien ik zelf in het buitenland woon is dit heel erg fijn. Kortom Expat & Real Estate vind ik een professionele en eerlijke organisatie, waarmee ik in toekomst graag mee wil blijven samenwerken!

----------------------------------------------

07-01-2016 Frans en Annemieke

In oktober moesten wij door omstandigheden snel een appartement huren in Den Haag. Een kennis adviseerde ons om Michel van der Steen van Expat & Real Estate te contacteren, omdat hij daar goede ervaringen mee had.
Wij belden op een vrijdag rond lunchtijd met het verzoek om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Later die middag heeft hij al tijd voor ons vrijgemaakt voor een kennismakingsgesprek. Hij heeft al onze wensen genoteerd en ging er direct mee aan de slag. Op maandag kregen wij een lijst toegezonden met mogelijk geschikte objecten en op dinsdag zijn wij de hele dag met hem op pad geweest om woningen te bekijken. De planning was uitmuntend. Op woensdag hebben wij 2 objecten nogmaals bekeken en onze keuze gemaakt. Op donderdag kregen we de sleutel en was alles tot in de puntjes geregeld!
De begeleiding van Michel is ronduit voortreffelijk en hij neemt je alle zoekwerk uit handen. Hij is heel punctueel en ook nadat wij de sleutel gekregen hadden, heeft hij verschillende malen geïnformeerd of alles naar wens was. Wij hadden dit zelf nooit in deze korte tijd kunnen verwezenlijken en kunnen hem van harte aanbevelen voor iedereen die een object wil kopen of huren. Michel, de service die jij biedt overtreft alle verwachtingen! Heel hartelijk dank.

-------------------------------------

06-01-2016 Guiseppe

Beste Ariënne en Michel,
Het was onze eerste ervaring met verhuren van ons huis wij hebben jullie kantoor benaderd, en kunnen niets anders zeggen dat alles naar behoren en tevredenheid is geregeld.
De huurders die wij nu hebben schijnen 4 jaar te blijven maar zodra het huur termijn er op zit maken wij graag weer gebruik van jullie diensten.

------------------------------------------

27-11-2015 Egidia

We very much appreciated your quick and fast support to find a suitable house for our family. The service you provided was perfect and fast. After few months of struggle and disappointment we met Michel van der Steen and within few days he found a house, he helped all the arrangements with the landlord and all were settled excellently.
Many thanks

------------------------------------

05-11-2015 Geert Jan Klein Bleumink

Dag Michel,

Je hebt goed en snel werk verricht met de verhuur van mijn woning. Dank voor de fijne samenwerking.
Ik ga weer shoppen de komende tijd en kom weer z.s.m. bij je terug.
Groet,
G.J.

------------------------------------------

24-10-2015 Olga

After trying searching for a house in Den Haag area by myself and only getting frustrated by the experience, Michel van der Steen from the Expat & Real Estate agency was a godsend gift. Michel was knowledgeable, patient, accommodating, prompt and trustworthy. He found a place for us very quickly and helped to organize meeting with the other agents and the landlors. When the rental agreement was signed he even assisted with selecting utilities company and helping get connected.

Will highly recommend Michel and this agency for any expat who is new to the country, doesn’t speak the language and understand the peculiarities of the Dutch real estate. Will definitely use Michel’s series again.

Thanks

--------------------------------------------

01-10-2015 de heer Wang

Ik ben zeer tevreden met de service van Expat & Real Estate. Ze zijn vriendelijk, flexibel en professional, ze zijn ook heel transparant in wat voor dienst ze leveren, tegen welke prijs.
Dankzij hun hulp heb ik mijn woning helemaal kunnen verbouwen naar de wens van de markt, en een ideale huurder gevonden.
De afhandeling van alles rond de huurcontract verliep ook heel soepel, Michel heeft aan alles gedacht !
Ik wil bij deze Expat & Real Estate hartelijke danken voor de geleverde dienst, hun prestatie verdient echt een 10 !

-------------------------------------------------

01-09-2015 Andrei

"Why I chose Expat & Real Estate Professionals for renting out my house?
I wanted to find an agency with motivated, client oriented professionals who can provide high quality operative service.
Michel and Ariënne, thank you for that!"

--------------------------------------------------

01-09-2015 Emiliya

In 2013 I rented an apartment in the Hague using the excellent services of Expat & Real Estate. Therefore, when I was searching for an apartment again in 2015, I did not hesitate to contact Ariёnne. She recommended that I see an apartment which perfectly matched my requirements and managed to arrange a viewing for that same afternoon. The landlord was contacted shortly thereafter and I received the draft contract on the following day. The expediency, efficiency and high quality of the services provided by Expat & Real Estate are the reasons why I have no hesitation in recommending them to anybody.

------------------------------------------------

25-08-2015 Alexandra Freitas

We found our place to live in The Hague very smoothly and easily through Expat & Real Estate. Michel was of great support. He really understood the kind of place our family was looking for and he showed us what we needed to see. The process was very quick and easy and Michel was always on top of things sorting all the necessary contractual arrangements. Besides he gave us good tips about living in The Hague and about arrangements we needed to have in place. I would definitely recommend Expat & Real Estate services to everyone looking for a place in the Hague area

------------------------------------------------

13-04-2015 Hans en Patricia Van der Geest

Wij hebben ons appartement via jullie goed kunnen verhuren. Dank jullie wel voor jullie inspanningen. Prettig contact tijdens dit proces, maar ook zeker daarna zijn jullie altijd bereid om nog wat vragen te beantwoorden. Prima gedaan en we komen graag bij jullie terug.

-------------------------------------------------

06-11-2014 Van Reijn

Mijn ervaring met Expat & Real Estate Professionals: Heel professioneel en heel toegankelijk naar de cliënten toe. Alles wat er geregeld moet worden wordt op een correcte en kundige wijze uitgevoerd. Ik ben heel tevreden en ik zou ook iedereen willen aanraden te kiezen voor deze organistatie.

Een heel tevreden klant.

---------------------------------------------------

30-10-2014 Carmen & Kor

"We would highly recommend Expat Real Estate from a tenant’s point of view. After a few months of searching for a suitable apartment we encountered Expat Real Estate. Pictures on their website showed us an apartment which was exactly what we were looking for. After contacting Ariёnne we were able to visit the apartment the same day. The next day she already arranged a meeting with the owners and everything was settled smooth and quickly. Ariёnne her efficiency, communication and professionalism made the whole process fast and easy, a great service!

-----------------------------------------------------

27-10-2014 Smitshuysen

"Voor mijn werk zijn wij voor 4 jaar uitgezonden naar het buitenland. Een collega wees ons op Expat & Real Estate en gaf ons de contactgegevens van Ariënne Claassen. Hier hebben wij geen spijt van gekregen! Ariënne heeft ons goed geadviseerd en heeft ook de tijd genomen voor onze vragen en eventuele zorgpunten. Met de professionele foto's en aanpak was ons huis snel verhuurd en konden wij met een gerust hart naar het buitenland vertrekken. Bij een eventueel volgende buitenland plaatsing zullen wij zeker weer Ariënne inschakelen! "

----------------------------------------------------

29-09-2014 Weissman

Bij deze willen wij, het makelaarskantoor „Expat & Real Estate” in de persoon van Michel van der Steen, meer dan hartelijk bedanken voor de enthousiaste, snelle en accurate wijze waarop ons huis is verhuurd. Wij zullen bij een volgende gelegenheid, graag opnieuw van zijn kennis gebruik maken.

----------------------------------------------------

13-09-2014 J. Hoefnagels

Bedankt voor de snelle en vakkundige bemiddeling bij het zoeken van een goede huurder voor mijn huis.
Voor mij bij je een aanrader voor mensen die hetzelfde willen doen.

----------------------------------------------------

11-09-2014 M. Berkhout

Arienne Claassen, een jonge charmante enthousiaste makelaar, die uiterst zorgvuldig te werk gaat. Mbt. de verhuur; zowel de match tussen de huurder en verhuurder evenals de betrouwbaarheid zijn tegenwoordig belangrijke vereisten waar Arienne veel aandacht aan besteed. Alle begeleiding eromheen is bij makelaardij Expat & Real Estate zeer professioneel en tot in de de puntjes verzorgt. Zoekt U een nieuwe makelaar?! Arienne 'is the man"! Thats for sure.

------------------------------------------

09-09-2014 Sabine

Ons gezin is voor mijn werk voor 4 jaar naar uit buitenland vertrokken dus moesten wij onze woning verhuren. Via kenissen hebben wij de gegevens van Arienne Claassen doorgekregen met toch wel het dringende verzoek haar als makelaar te nemen en dat we geen spijt zouden krijgen. Wij hebben vervolgens met haar een afspraak gemaakt en het voelde meteen goed. Vervolgens heeft Arienne alles in werking gezet en was ons huis binen 2 weken verhuurd aan een leuk Expat gezin. Wij zullen Expat & Real Estate Professionals dus voortaan ook aanbevelen!!

----------------------------------------------

04-09-2014 F. Riahi

“Arienne’s consistent and courteous assistance, and positive attitude helped me to find a suitable tenant for my apartment. I will certainly recommend her services to anyone looking for a personable service by someone who think with you to resolve challenges

--------------------------------------------------

15-08-2014 S. Poons

Bij het kijken naar een makelaar stuitte ik op een zeer professionele webside: Expat-realestate!
Ik kreeg meteen een goed onderbuiksgevoel en nam contact op met Ariënne. Binnen een week hadden wij een goed gesprek en kwamen wij tot overeenkomst om mijn huis te verhuren.Arienne is een sympathieke, jonge en zeer professionele vrouw. Zij staat altijd, ook in de weekenden, voor je klaar. Arienne maakt zelf de mooiste foto's van je huis. Mijn huis was dan ook binnen 5 weken verhuurd. Mijn advies is ; ga naar Expat-realestate!!

-----------------------------------------------------

23-07-2014 Eugene

Op zoek naar een geschikt appartement in Den Haag centrum werd ik een aantal maanden heen en weer geslingerd tussen diverse aanbieders en makelaars. Letterlijk heen en weer geslingerd!
Gelukkig heb ik door mijn eigen standvastigheid 'nee' durven zeggen tegen de vele aanbiedingen die me steeds geen goed onderbuik gevoel gaven, zowel niet over het object als over de betrokken partijen. Toen kwam ik bij toeval terecht bij de mensen van Expat & Real Estate Professionals.
Wat een verademing om met echte professionals zaken te mogen doen. Expat & Real Estate had niet alleen mijn ideale appartement in portefeuille, maar ook hun opdrachtgever was professioneel en klantgericht. Uiterst fijn om in volledige transparantie te kunnen onderhandelen en snel tot overeenstemming te komen. En dat over diverse kanalen! Je merkt al gauw dat je met een echte professional te maken hebt: de kring van bedrijven daar omheen werkt dan ook als vanzelfsprekend professioneel.
Je raakt in een stroomversnelling van positieve onderhandelingen, snelle beslissingen en uiterst correcte afhandelingen. Je komt snel en goed waar je uiteindelijk wilt zijn: een prettige woonomgeving. Chapeau Expat & Real Estate!

-------------------------------------------------

15-07-2014 Iris

Always friendly, very fast reply to e-mails (even during the weekends), very professional behaviour - that's what I call a perfect service!

--------------------------------------------------

02-02-2014 Yvette

Een half jaar geleden zijn wij voor aantal jaar naar het buitenland vertrokken en hebben ons huis tijdelijk verhuurd via Expat & Real Estate professionals. Arienne komt enthousiast over en is flexibel en behulpzaam. Dit resulteerde in een snelle afwikkeling van het verhuurproces: binnen no-time was ons huis verhuurd aan een leuk stel dat, volgens hun berichten, met veel plezier onze woning bewoont. Al voor vertrek was alles rond en dat zorgde ervoor dat wij van onze eerste tijd in een nieuw land konden genieten zonder dat er nog vanalles geregeld hoefde te worden.

----------------------------------------------------

02-07-2014 Alexander

Wij zijn heel tevreden, naast dat twee huizen van ons binnen een maand verhuurd zijn, goede en professionele service. We zijn vertrouwelijk en eerlijk behandeld. Arienne bedankt!

----------------------------------------------------

02-07-2014 Ries

Het team van Expat & Real Estate vormt een creatief team. Zowel voor de huurder als de verhuurder. Het leveren van maatwerk voor beide partijen verraad echt vakmanschap. Expat & Real Estate zorgt ervoor dat beide partijen zich snel thuis voelen.

-----------------------------------------------------

02-07-2014 Jeantine

Deels vanuit buitenland (waar ik zit) en deels vanuit Nederland (mijn partner) binnen 1 dag ons appartement weten te verhuren.

Nergens over na hoeven te denken, alles werd geregeld in het overdrachts-proces. Volledig "hassle free"!

Arienne heeft een goed network, is vriendelijk, pragmatisch, professioneel, enthousiast en behulpzaam. Toen ik dreigde te laat te komen bij de sleuteloverdracht door OV problemen, heeft ze mij bij het station opgehaald. Deze service zit waarschijnlijk niet standaard in haar takenpakket inbegrepen, maar typeert wat mij betreft wel Arienne als persoon. Ook heel goed dat ze uitgebreid foto's maakt tijdens de sleuteloverdracht zodat er later geen eventuele onenigheden kunnen ontstaan.

Kortom ben erg tevreden en kan Expat & Real Estate zeker aanraden!

------------------------------------

02-07-2014 Anouk

"Vanwege ons vertrek naar het buitenland kwam ons huis in het centrum van Den Haag te huur. Arienne heeft ervoor gezorgd dat, onder andere door erg mooie foto´s te maken, we binnen een paar weken een goede match hadden met een betrouwbare huurder, die ons huis helemaal zag zitten!"

-----------------------------------------

Heeft u ook een leuke ervaring gehad met ons kantoor? Laat het ons weten en we publiceren uw ervaring op deze pagina!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!