Beheer

Uw woning wordt verhuurd met de expertise van Expat & Real Estate Professionals. Zodra de sleutel aan uw nieuwe huurder is overgedragen gaat onze dienstverlening door. Alle zaken worden ten tijde van de verhuurperiode professioneel voor u bediend.

TECHNISCH BEHEER 

24/7 bereikbaar:
Onze kracht is de non-stop aandacht, het gehele jaar door. 24 Uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar voor eventuele technische klachten en calamiteiten.

Eigen technische dienst:
Als opdrachtgever bepaalt u of wij uw eigen leveranciers inzetten voor technische klachten of dat u het gemak van onze landelijke technische dienst wenst. Elke opdracht wordt voorafgaand aan de uitvoering door u goedgekeurd. U verkrijgt het laagste uurtarief en wij berekenen nooit voorrijkosten.

Kostenbesparing op elke klus:
De landelijke inzet  resulteert in een sterke inkoopkracht op alle technische leveranciers. Of het nu gaat over loodgieter werkzaamheden, elektra, CV installatie, timmerwerk etc., u maakt altijd gebruik van voordelige tarieven! En wij rekenen nooit voorrijkosten!

Toezicht:
Bij elke opdracht controleren wij de correcte uitvoering van schoonmaak- en servicewerkzaamheden door leveranciers. Daarnaast houden we regelmatig een oogje in het zeil op de algemene staat van het pand.

 

 

 

 

FINANCIEEL & ADMINISTRATIEF BEHEER

Aanspreekpunt huurders:
Wij zijn namens u het eerste aanspreekpunt voor  uw huurders aangaande alle verzoeken rondom administratieve zaken.

Huurontvangsten:
Wij zorgen voor de inning van de verschuldigde huur & servicekosten middels automatische incasso. De gewenste jaarlijkse huurverhogingen voeren wij door.

Huurovereenkomst wijzigingen:
Tijdens de verhuurperiode kunnen aanpassingen van administratieve aard gewenst zijn. Wij verzorgen de juiste afhandeling van bijvoorbeeld wijzigingen in huurovereenkomsten.

Minimale wanbetaling:
Wij bewaken en signaleren eventuele betalingsachterstanden. Door een secuur debiteurenbeheer kunnen wij snel en proactief handelen in overleg met u. Indien nodig zorgen wij dat de juiste rechtsmaatregelen genomen worden.

Waarborg administratie:
Deze garantiebetaling beheren wij op uw verzoek en dragen zorg voor de verrekening  met vertrekkende huurders met behulp van de opgestelde inspectierapporten.
 

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!